Rehn&Co

Medielandskapet har ju förändrats i en rasande takt och världen blir allt mer digital. Nu finns både webbyråer, designbyråer, PR-byråer, appbyråer, varumärkesbyråer, mediebyråer, VD:ns fru och allt däremellan.
Tekniken tillåter fler att göra mer och allt är tillgängligt för alla. Kanske är det lätt att känna sig lite vilsen…

Men vi på Rehn simmar lugnt och är den trygga bojen i en stormig kommunikationsvärld. För vi är en reklambyrå som VERKLIGEN kan kommunikation. I alla dess skepnader. Vare sig den är digital, tryckt eller mittemellan. Och med 30 års erfarenhet av reklambyråvärlden så vet vi skillnad på bra och briljant!

Oh ohm no cases!

 

Redaktionen är den arbetsgrupp som arbetar med massmediaproduktion. Vi på Rehn har vana både från mindre och riktigt stora produktioner. Den fasta redaktionen hos oss består av AD, grafisk formgivare, redaktör, skribent, annonssäljare och redaktionskoordinator. Vi har även många frilansskribenter och frilansfotografer i vårt nätverk. I det redaktionella arbetet – både gällande text och form – har vi givetvis nytta av att stå med ena foten i reklambyråvärlden. Och vice versa.

Oh ohm no cases!

Industridesign innebär att man är med i hela processen kring produktframtagning – från idé till färdig produkt. Den yttre formen blir en konsekvens av produktens funktion och sammanhang.
Ofta sammanlänkas våra reklambyråuppdrag med våra industridesignuppdrag. Och efter att under flera år ha byggt upp ett ovärderligt kontaktnät av producenter i Litauen och Asien, så har vi unika möjligheter att ta fram skräddasydda produkter till våra uppdragsgivare.

Vissa projekt löper över flera år innan idén omsätts till en färdig produkt. Andra kan designas och finnas i produktion bara veckor efter uppdraget kommit in. Gemensamt är huvudfrågan vi initialt alltid ställer oss – ”Hur kan man göra detta bättre?” Fokus på små detaljer som gör stor skillnad. Oavsett om det gäller en kaffemugg i porslin eller en specialbyggd demoväska till läkemedelsbranschen.

Oh ohm no cases!

 

På uppdrag av vår kund Din Bagare har vi tagit fram barnböckerna om Billie.
Från idé till tryck och nu ute hos en bagare nära dig.

Oh ohm no cases!